+
Femei si barbati
  1

Parodii ale horoscopului

Berbec
Esti intr-o forma intelectuala de cacao. In schimb forma fizica iti favorizeaza o discutie cu soacra.
Taur
Ai ocazia sa te crezi shmecher. O conjunctura favorabila te va aduce in mijlocul unui grup de prieteni mai vechi, pe care ii vei uimi cu realizarile tale de peste ani: casa canci, masina canci, bani nema'.
Gemeni
Cu oarece efort vei reusi sa iesi din criza sentimentala in care te afli. Spre sfarsitul zilei, partenerul de viata, te baga inapoi in criza din care tocmai ai iesit.
Rac
O zi buna pentru a face schimbari importante in viata ta. Ex: pasta de dinti, cararea pe mijloc, sa iti lasi mustata, etc. Spre seara primesti o veste proasta de la o dama de negru.
Leu
Ai un chef de cearta... ceva de speriat. E bine sa pleci de acasa dis de dimineatza sa nu te certati prea tare cu partenerul de viata. Fa o vizita soacrei, ai mari sanse sa castigi... razboiu'.
Fecioara
Ai ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental. Avocati gasesti pe toate drumurile, inclusiv la adresa www.MamaLuiDeAvocat.ro.
Balanta
Te intalnesti cu un fost amic/amica. Mergeti sa bati 1,2...99 beri. Spre seara, cu siguranta, vei dormi bustean.
Scorpion
Zi favorabila sa-ti schimbati partenerul de viata. Dar atentie ce alegi. Mai ales la amanunte. Mofturile sunt deductibile din salariul de baza. Consulta-te cu un nativ din fecioara
Sagetator
Memoria ta este intr-o forma excelenta. Profita!!!!! Invata Luceafarul.
Capricorn
Partenerul de viata iti face o surpriza. Nu te lasa mai prejos. Fa-i si tu una!! Da' una de sa o tina minte toata viata.
Varsator
Astazi esti dus pe ganduri. Atentie cand traversati strada, sunt multe gauri de canal fara capac.
Pesti
Foaie verde, peshte-n doua,
Mi-am luat tigaie noua
Si uleiu' de masline,
Ce se va-ntampla cu tine????

Atentie la prieteni!!! Azi, unu' "ti-o frige".
Copy/Paste 0 1